Over Erik

Welkom bij Fotografie Erik Bootsma

Even voorstellen: mijn naam is Erik Bootsma (1969) en ik ben woonachtig te Leeuwarden. Nadat ik de Fotovakschool in Apeldoorn heb afgerond, is het idee ontstaan om van mijn hobby mijn beroep te maken. Na het maken van plannen en  het uitwerken van ideeën heb ik medio 2009 de knoop doorgehakt en ben ik gestart als professioneel fotograaf. Ik richt mij vooral op bedrijfsreportages en bewerkte fotografie, maar sta daarnaast natuurlijk open voor alle andere takken van het fotograferen.

Bedrijfsreportages.

Bedrijfsfotografie kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Om tot een voor de opdrachtgever optimaal resultaat te kunnen komen, is het vooraf met elkaar brainstormen van essentieel belang. Daarbij kunnen de specifieke wensen van de opdrachtgever worden besproken en kan in onderling overleg worden besloten op welke wijze daaraan invulling zal worden gegeven.

Bedrijven waarvoor ik reportages heb gemaakt zijn o.a;
– Buwalda Multiservice
– Horjus toeleverancier voor meubelfabrikanten
– Autofit
– Wolthers Jagersma advocaten
– Woningcorporatie Alliantie
– Spuiterij Gouweleeuw
– Lodewijks mode
– Huis&Hypotheek
– Ids Internet

Bewerkte fotografie.

Onder de titel “bewerkte fotografie” vindt u portretten en onderwerpen met daarin een persoonlijk verhaal verwerkt. Hierbij moet worden gedacht aan bijvoorbeeld een portretfoto van uw kind(eren) waarin zeer persoonlijke aspecten worden samengevoegd (geboortekaartje, songtekst, gedicht, een bepaalde locatie)  De uitkomst is een uniek en zeer persoonlijk “kunstwerk” dat op diverse materialen en in verschillende formaten kan worden afgedrukt. Graag kom ik bij u langs voor meer informatie en ideeën.

Heeft u interesse maar zijn er nog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik ben te bereiken op onderstaand telefoonnummer.

Fotografie Erik Bootsma
+31(0)6-50276894

info@fotografieerikbootsma.nl